понеділок, 23 листопада 2015 21:09

Друзі та сім'я Кузьми Скрябіна організовують співакові концерт-реквієм

Друзі та сім'я Кузьми Скрябіна організовують співакові концерт-реквієм

6 лютого 2016-го року в київському Палаці Спорту відбудеться концерт-реквієм "Кузьма Скрябін. Рік Самотності". Організаторами заходу виступили його друзі та сім'я.

Матір Кузьми Ольга Кузьменко прокоментувала: "Закінчився страшний для мене рік без Андрійка і не передати словами, не виразити горя, яке притиснуло нас до землі. І тільки музика мого сина, і тільки побратими-артисти, які співпереживали нам так щиро і гаряче, які відтворювали на сцені його музику, - врятували мені життя. Ми хочемо зібрати знову справжніх друзів у великому концерті, де будемо з вами сумувати і радіти, танцювати і сміятися крізь сльози. Де обов'язково прозвучать нові твори, яких ми ще чули, якісь сюрпризні моменти".

Повний перелік музикантів, які виступатимуть на концерті, оголосять пізніше.

Нагадаємо, що 2 лютого 2015 року лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко трагічно загинув у автокатастрофі. В Дніпропетровській області його автівка зіштовхнулась з молоковозом. Від отриманих травм співак загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Друзі та сім'я Кузьми Скрябіна організовують співакові концерт-реквієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі