середа, 26 серпня 2015 19:14

Донецький художник готує комікс про полон у терористів
3

 «Підвальний душ»
Фото: Serg Zakharov
«Перший допит»

Художник із Донецька Сергій Захаров намалював комікс про своє перебування в полоні у терористів так званої "Донецької республіки", а також карикатури на колишнього ватажка бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна і терориста Моторолу.

"Ідея полягає в тому, що, крім моєї історії, там будуть історії інших людей, що побували в полоні, з якими я встиг познайомитися і ще познайомлюся за час підготовки книги. Малюнки будуть розбавлені розповідями людей, які зустрілися мені там – подекуди страшними, а подекуди і комічними", - каже Захаров, передає Cultprostir.

За словами Захарова, він потрапив у полон у серпні минулого року, і пройшов півтора місяці тортур, побиття, інсценізацій розстрілу. Ідея описати це у вигляді коміксу прийшла до нього ще в підвалах.

Нагадаємо, що донецька стріт-арт група "Мурзилка", до якої входить художник, відома тим, що її учасники з ризиком для життя розміщували в окупованому місті карикатури на терористів "ДНР": Гіркіна-"Стрєлкова", Моторолу та інших.

 
Зараз ви читаєте новину «Донецький художник готує комікс про полон у терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі