четвер, 20 листопада 2014 18:31

До річниці Революції гідності на Майдані запалять свічки і зірки

Як відзначатимуть річницю Революції Гідності 21 листопада у Києві - календар найпопулярніших подій дня у Facebook

12.00 Майдан у Книжках, Бібліотека Майдану, Український дім, вул. Хрещатик, 2

Поезія, публіцистика, мемуари та спогади, арт-буки та фотоальбоми - сотні відчуттів, думок та візій про нашу Революцію Гідності, про наш шлях до Свободи. Бібліотека Майдану запрошує всіх погортати унікальні сторінки у просторі рідного нам Українського Дому - місця, де творилася справжня культурна революція! Подія проходитиме в рамках мистецької акції до Дня Свободи. Також, 21 листопада в Українському Домі буде презентовано фотовиставку Фоми (Мандри) та виставку артефактів з Майдану.Увечері працюватиме Літературна сцена, Вільний кінотеатр та Пошта Майдану

 
 
12.00 День відкритих дверей у Maidan Press Center, вул. Героїв Небесної Сотні 22/7 (5 під'їзд)
Maidan Press Center та Нічна Варта запрошують киян та гостей міста на День відкритих дверей. До дня Свободи і Гідності у нас відкривається фотовиставка "Становлення громадянського суспільства", тут ви зможете долучитися до перегляду роликів, кліпів та фільмів про Майдан. Якщо ви є свідком початку та становлення Майдану і ви готові поділитися своїми спогадами, ми готові записати. І, звичайно, у нас ви можете зігрітися та випити чаю .
 
14.00 Річниця Євромайдану,  Майдан Незалежності
Вдягайтеся тепліше, беріть з собою гарний настрій, чай, каву, печеньки, та приходьте під стелу.
Будемо пити чай з печеньками, збирати теплі речі для воїнів, зустрічатися з друзями. 
14:00 - 17:00 діточки та їх батьки: будемо малювати та писати листи для наших захісників, робити обереги для них 
17:00 - 19:00 всі, хто планує робити майбутнє Київа та уУкраїни: Київ TED , або наш відкритий університет
19:00 всі. Як рік тому, без політичних прапорів і з вірою у зміни. Згадаємо той день і Героїв України. Вважаємо доцільним звернутися до Президента про відродження відзначання Дня Свободи 21 листопада, який був скасований Януковичем.
 
17.30 Флешмоб "Україна-ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ",  Майдан Незалежності
21 листопада о 17:30 в першу річницю Революції Гідності представники інформаційної кампанії "Сильніші Разом!" проведуть флешмоб "Україна-ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ".
Флешмоб відбудеться у форматі живої анімації, під час якої декілька сотень людей живим ланцюгом сформують мапу України та "засвітять" її на знак єдності та неподільності нашої країни. Учасники флешмобу будуть засвічувати мапу за допомогою ліхтариків та мобільних телефонів по мірі того, як люди виходили на Майдани своїх міст. Наприкінці акції всередині мапи засяють 12 зірок, як підтвердження євроінтеграційного шляху розвитку України.

18.00 Фотовиставка Human Factor. Last Edition, поблизу будинку Профспілок
У всіх хвилях виставки взяли участь більше 40 фотографів. Приходьте на Майдан, щоб побачити як українці прожили ці історичні три місяці - 174 кадри історії
 
Автор: Human Factor. Last Edition
 
 
18.00 ЄвроМайдан, рік перший. Помаранчева революція, рік десятий. Зустріч друзів,  Майдан Незалежності - 5,3 тисяч запрошених
21 листопада зустрічаємося на ЄвроМайдані, щоб згадати як все було та вшанувати пам'ять тих хто пішов від нас на небеса. Без музики, без танців.
Запрошуйте, будь ласка, друзів і беріть з собою свічки, зустрічаємося біля стели.
 
19.00 Річниця Майдану, Майдан Незалежності - 5,6 тисяч запрошених
21 листопада 2014 року - річниця ЄвроМайдану. Зустрінемося біля Стели? Як рік тому, без політичних прапорів і з вірою у зміни. З термосами і бутербродами. Згадаємо цей не легкий рік життя і тих хто за нас загинув. Беріть із собою свічки, запалимо в пам'ять про загиблих.
Зараз ви читаєте новину «До річниці Революції гідності на Майдані запалять свічки і зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі