середа, 30 липня 2014 16:19

Діджей помстився за Боінг - з`явилася "голландська" версія пісні про Путіна

Діджей помстився за Боінг - з`явилася "голландська" версія пісні про Путіна

Новим мережевим хітом стала композиція Putin Khuilo, в якій використано виступ голландського діджея Hardwell на фестивалі Tomorrowland. У ході виступу багатотисячна аудиторія начебто дружно виконує рядки, присвячені президенту Росії Володимиру Путіну. Насправді це не так, і є результатом монтажу відео и аудіо.

26-річний Hardwell (він же Роберт ван де Корпут) працює в стилі хаус. Останні чотири роки він є одним з найбільш авторитетних і популярних діджеїв світу. Він є автором реміксів на хіти багатьох відомих поп-артистів – наприклад, на Where Have You Been Ріанни. Голландець не робив ніяких офіційних заяв з приводу появи в мережі цього відео, але багато мас-медіа зазначають, що музикант міг би і сам зробити його як відповідь на катастрофу "Боїнга 777" у Донецькій області, в якій загинуло чимало громадян Голландії.

Фестиваль Tomorrowland – щорічне свято електронної музики, що проходить в передмісті Брюсселя з 2005 року. Аудиторія цього танцювального форуму складає близько 150 тисяч чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Діджей помстився за Боінг - з`явилася "голландська" версія пісні про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі