понеділок, 19 жовтня 2015 11:33

Девід Лінч випустить автобіографію

Девід Лінч випустить автобіографію

Кінорежисер Девід Лінч до 2017 року має намір випустити книгу спогадів, присвячену його життю і роботі. Постановник працює над своєю автобіографією спільно з американською журналісткою Крістін Маккена, пише The Guardian.

"Про мене говорять багато лайна в книгах і по всьому інтернету. Я хочу, щоб вся правдива інформація була зібрана в одному місці, щоб якщо хтось захотів щось дізнатися, він міг знайти це там. І я не збираюся робити цього [писати мемуари] ні з ким, крім Крістін; ми давно знайомі, і вона розуміє все правильно", - заявив Лінч.

The Guardian відзначає, що Маккена підготувала для книги інформацію, отриману в інтерв'ю з 90 друзями, колегами і родичами Лінча. Також в мемуарах будуть представлені власні роздуми режисера.

В даний час постановник працює над зйомками третього сезону "Твін Пікса", який, як очікується, вийде на телеканалі Showtime.

Девід Лінч народився в 1946 році. Він почав знімати фільми на початку 1970-х. Найбільшу популярність йому принесли картини "Малхолланд Драйв", "Синій оксамит", "Людина-слон", "Шосе в нікуди" і серіал "Твін Пікс". Останною повнометражною режисерською роботою Лінча на сьогоднішній є фільм "Внутрішня імперія", який вийшов в прокат в 2006 році. Пізніше Лінч зняв кілька короткометражок.

Зараз ви читаєте новину «Девід Лінч випустить автобіографію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі