середа, 23 листопада 2011 16:31

Депутатів запрошують на "Сходи до неба"

Депутатів запрошують на "Сходи до неба"

4 грудня 2011 о 17:30 в Національній філармонії України відбудеться унікальний благодійний концерт "Різдвяні зустрічі: Три піано", яким відкривається сезон 2011-2012 фестивалю "Сходи до Неба". Квитки на нього продають у касах міста та через інтернет від 1200 до 3000 грн.

"Чекаємо на фестиваль дипломатів, депутатів, діячів культури з України та світу, - кажуть організатори заходу. - Музика об'єднує всіх людей на Землі, стирає межі національних відмінностей, відмінностей за кольором шкіри і віросповіданням".

Захід заплановано провести у Національній філармонії у Києві. На концерті виступлять видатні музиканти сучасності, титуловані виконавці: Анатолій Кочерга - один з найзнаменитіших у світі басів слов'янського походження, соліст Vienna State Opera, Дмитро Найдич - французький джазовий піаніст. А також піаніст і композитор Ігор Стецюк, піаніст-віртуоз Євген Громов, солістка Національної Опери України, майстер джазових імпровізацій Лілія Гревцова.

Родзинкою вечора стане участь знаменитого модельєра з міжнародним ім'ям, офіційного учасника "Тижня Високої Моди" в Парижі Ольги Симонової з колекцією вечірніх суконь.

"Ми піклуємось про підняття духовного рівня Україна в цілому, - пояснюють організатори. Крім просвітницької та культурної місії, програма фестивалю має також благодійну спрямованість. Кошти, виручені з продажу квитків, підуть на благодійність".

Зараз ви читаєте новину «Депутатів запрошують на "Сходи до неба"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі