Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2016 10:05

Чуттєва "Керол" і божевільні "Брати з Грімсбі" - кінопрем'єри 10 березня

Чуттєва "Керол" і божевільні "Брати з Грімсбі" - кінопрем'єри 10 березня
Фото: comingsoon.net

Другий тиждень березня приготував чотири яскраві прем'єри. На екрани виходить мелодрама "Керол", українська комедія "Ніч святого Валентина", пригодницький фантастичний фільм "Дивергент. Глава 3: Віддана" і комедійний бойовик "Брати з Грімсбі" зі скандальним коміком Сашею Бароном Коеном в одній з головних ролей. Приємного перегляду!

"Керол"

Мелодрама з Кейт Бланшетт і Руні Марою розповідає історію кохання двох жінок на фоні Нью-Йорка 50-х років. Тереза ​​- юна продавщиця з більшими амбіціями, Керол - заміжня жінка, яка страждає від відсутності любові. Напередодні Різдва вони зустрічаються, щоб полюбити одна одну і змінити свої долі.

Фільм отримав шість номінацій на премію Оскар: за кращу жіночу роль (Бланшетт), кращу жіночу роль другого плану (Мара), адаптований сценарій, роботу оператора, саундтрек і костюми.

"Ніч святого Валентина"

Фільм, в якому знялися лідер гурту "С.К.А.Й." Олег Собчук та солістка гурту "NikitA" Даша Астаф'єва, розповість кілька історій кохання. Протягом усього фільму герої потрапляють в халепи, з яких їм доводиться викручуватися з усіх сил.

"Дивергент. Глава 3: Віддана"

У третьому фільмі франшизи "Дивергент" герої вперше потрапляють за стіну, яка відокремлює їх місто від навколишнього світу. Тепер Тріс та Фор повинні швидко розібратися, кому можна довіряти і хто може стати їх союзниками в новій битві.

"Брати з Грімсбі"

Секретний агент провалив важливу операцію через свого брата, який знайшов його після багаторічної розлуки. Тепер йому доведеться все виправити. А знову знайдений брат зголосився допомогти.

Крім Коена, у фільмі знімалися Марк Стронг, Ребел Вілсон, Пенелопа Крус, Айла Фішер, Габурі Сідібе, Ієн Макшейн та інші.

Зараз ви читаєте новину «Чуттєва "Керол" і божевільні "Брати з Грімсбі" - кінопрем'єри 10 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі