неділя, 26 лютого 2017 06:59

Цьогорічних номінантів на "Оскар" показали в одному відео

Цьогорічних номінантів на "Оскар" показали в одному відео

27 лютого о 2:00 відбудеться 89-та церемонія вручення премії "Оскар". До цієї події в мережі з'явився ролик з усіма цьогорічними фільмами-номінантами.

На Youtube-каналі CineplexMovies опублікували двохвилинний відео, яке представляє собою нарізку сцен під музику Вівальді.
У ролику зібрані короткі фрагменти з усіх картин, що претендують на Оскар-2017. Це мюзикл Дем'єна Шазелла "Ла-Ла Ленд", який отримав найбільшу кількість номінацій, і драма "Місячне світло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Ла Ла Ленд" отримав престижну нагороду

Цього року на золоту статуетку за "Найкращий фільм" також претендують стрічка про перший контакт землян з інопланетянами "Прибуття". Картина "Лев" — про всиновленого хлопчика, який шукає свою справжню родину, драма "Паркани". Режисер Мел Ґібсон представив історичний фільм "З міркувань совісті" про солдата, який через релігійні переконання відмовився братися за зброю, але став героєм Другої світової. В кримінальній стрічці "За будь-яку ціну" двоє братів грабують банки, аби віддати борги за родинне ранчо. Фільм "Місячне сяйво" розповідає про чорношкірих підлітків із кримінального району Маямі. "Приховані фігури" — історія перших темношкірих математиків, які вели розрахунки космічних польотів НАСА.

В інтернет виклали кадри зі зйомок фільму "Ла-Ла-Ленд" -претендента на премію "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «Цьогорічних номінантів на "Оскар" показали в одному відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі