четвер, 03 травня 2012 14:10

Черкаська міськрада виділила 3 млн на хворих з нирковою недостатністю

Черкаська міськрада виділила 3 млн на хворих з нирковою недостатністю

Черкаська міська рада виділила 3,367 млн грн на амбулаторне лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Депутати Черкаської міськради на позачерговій сесії в четвер проголосували за виділення коштів на лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю. Рішення було прийнято майже одноголосно - 42 голоси "за". Утрималися лише двоє депутатів - представників партії "Екологія та соціальний захист".

Депутати також дали протокольне доручення виконкому розробити спеціальну міську програму для лікування хворих з нирковою недостатністю, щоб з 2013 року безпосередньо, а не через обласний бюджет, фінансувати лікування і визначати медичні установи для цього лікування.

Крім того, Черкаський міськвиконком повинен визначити кількість хворих, які лікуються в медичних установах міста, але не проживають у Черкасах, а приїжджають з різних районів області, для виділення можливої ??субсидії з обласного бюджету на лікування цих хворих.

Як повідомлялося, президент України Віктор Янукович дав доручення голові Черкаської облдержадміністрації Сергію Тулубу забезпечити повноцінне лікування хворих з нирковою недостатністю і знайти кошти на лікування мешканців міста в німецькому діалізному центрі "Фрезеніус". У свою чергу, Тулуб попросив місцеві ради провести позачергові сесії і виділити кошти на лікування.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська міськрада виділила 3 млн на хворих з нирковою недостатністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути