понеділок, 28 липня 2014 18:03

Цей виступ може стати єдиним в історії "Був'є" - Положинський

Цей виступ може стати єдиним в історії "Був'є" - Положинський
Фото: Анрі Мосюковського

У серпні очікується відразу дві прем'єри від Сашка Положинського – повідомляє Cultprostir. Як лідер гурту "Тартак" він готує прем'єру нового кліпу, як автор проекту "Був'є" - концертну презентацію своєї нової формації.

Відео на пісню "Просто ніжно так" (виходила на альбомі "Сімка" 2012 року) було знято минулого тижня в одному з київських павільйонів. Режисером ролика став Костянтин Михайлов, жіночі образи в ньому втілили актриса Театру російської драми імені Лесі Українки Анастасія Чепелюк та чемпіонка світу з художньої гімнастики Наталія Годунко. Сам Положинський постав у ролі молодої людини, який сумує за своєю коханою. Автором початкової ідеї кліпу стала PR-директор "Тартака" Анна Фещенко. Весь матеріал для ролика зняли протягом доби на одній і тій же локації. "Як тільки кліп буде готовий, будемо намагатися його показати. Точно будемо викладати в мережу, а які канали покажуть - прогнозувати не берусь. Режисер обіцяє закінчити кліп до кінця літа, але чи вдасться – залежить від багатьох факторів", - розповіла Анна Фещенко.

До прем'єри кліпу відбудеться концертний дебют нового проекту Положинського "Був'є". Виступ гурту на фестивалі "Бандерштат" у Луцьку заплановано на 2 серпня. "Я звик до того, що мене сприймають як соліста "Тартака" і глядачі завжди готові співати пісні групи. "Був'є" - новий гурт, і тому у мене є момент невпевненості, мандражу. До цього ми показували публіці лише одну пісню, інші сім-вісім, які ми будемо грати, люди почують вперше. Цей виступ може стати єдиним в історії "Був'є". Може, ми зрозуміємо, що живі концерти – це не наше", - поділився Положинський міркуваннями напередодні фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Цей виступ може стати єдиним в історії "Був'є" - Положинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі