вівторок, 23 липня 2013 11:25

Чак Паланік пише продовження роману "Бійцівський клуб" у вигляді коміксу

Чак Паланік пише продовження роману "Бійцівський клуб" у вигляді коміксу
Чак Паланік

Американський письменник Чак Паланік оголосив про плани написати продовження свого культового роману "Бійцівський клуб". Про це він написав на своєму сайті, а також у мережі мікроблогів Twitter.

Продовження культового роману буде виконано у вигляді серії коміксів. Паланік розповість про події, які відбуваються з героями "Бійцівського клубу" Джеком, його альтер-его Тайлером Дерденом, а також коханою Марлою через десять років після описаної в оригінальному романі історії.

Джек і Марла, які одружені і ростять сина, живуть нудним життям міського середнього класу. Несподівано в їх долі знову втручається бунтар Тайлер Дерден, який викрадає сина Джека і Марли, в черговий раз перетворюючи їхнє життя в хаос.

Паланік обіцяє, що продовження буде "похмурим і заплутаним". Він розраховує, що перші книги будуть опубліковані не пізніше 2015 року.

Роман "Бійцівський клуб" вперше був виданий в США в 1994 році. У ньому розповідається про бунт типового представника американського середнього класу проти суспільства споживання. У 1999 році за романом був знятий однойменний фільм за участю таких голлівудських акторів, як Бред Пітт і Едвард Нортон. Фільм набув статусу культового і зробив Паланіка одним з найпопулярніших сучасних авторів.

Зараз ви читаєте новину «Чак Паланік пише продовження роману "Бійцівський клуб" у вигляді коміксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі