Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 09:16

Британський актор випустить до свого 91-річчя альбом у стилі хеві-метал

Британський актор випустить до свого 91-річчя альбом у стилі хеві-метал
Фото: Reuters

Британський актор Крістофер Лі випустить до свого 91-річчя альбом у стилі хеві-метал. Про це повідомляє портал для гітаристів Ultimate Guitar.

Платівка під назвою "Charlemagne: The Omens of Death" ("Карл Великий: знамення смерті") вийде 27 травня. У записі десяти треків платівки Крістоферу Лі допомагав Річі Фолкнер, гітарист Judas Priest.

Альбом буде другим у дискографії актора, його попередній - "Charlemagne: By the Sword and the Cross" ("Карл Великий: вогнем і мечем") вийшов в 2010 році.
За словами Лі, перший "Charlemagne", концептуальний альбом про життя європейського монарха, був швидше симфонічним за звучанням, його продовження - класичний хеві-метал. "Там, звичайно, немає грола, скріма, і тому подібних речей, але це безперечно хеві-метал", - заявив актор.

Сер Крістофер Френк Карандіні Лі, командор Ордену Британської імперії - актор, який увійшов до Книги рекордів Гіннесса як людина, чиє ім'я було зазначено в титрах найбільшої кількості фільмів (290 картин, з них 69 фільмів жахів). Він прославився як виконавець ролей графа Дракули в декількох фільмах, Сарумана (трилогія "Володар кілець", "Хоббіт"), графа Дуку ("Зоряні війни"), Шерлока Холмса та інших.

Крістофер Лі давно займається музикою, причому не тільки сольною творчістю - він активно співпрацює з італійською метал-групою Rhapsody. Артист допоміг італійцям записати кілька платівок, а також знявся у двох кліпах на композиції Rhapsody. У 2010 році журнал "Metal Hammer" присудив акторові спеціальну премію за внесок у збереження і розвиток "особливого духу Metal Hammer".

Зараз ви читаєте новину «Британський актор випустить до свого 91-річчя альбом у стилі хеві-метал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі