Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2014 16:30

"Брати Гадюкіни" презентували другий сингл з альбому "MADE IN UKRAINE"

"Брати Гадюкіни" презентували другий сингл з альбому "MADE IN UKRAINE"

Гурт "Брати Гадюкіни" готується до повернення на сцену з новим альбомом. Цього тижня гурт презентував аудиторії другий сингл з альбому "MADE IN UKRAINE" – "Вниз по Черемошу". Його та перший сингл "Злидні" можна послухати на сайті гурту gady.com.ua.

9 серпня "Брати Гадюкіни" виступають на одному найбільших фестивалів країни "ЗАХІД". Його відвідувачі першими почують новий матеріал.

23 серпня гурт візьме участь у святкуванні Дня народження Докер паба. В спеціальну програму концерту увійдуть найкращі хіти гурту та пісні з нового альбому "MADE IN UKRAINE".

Повністю альбом "MADE IN UKRAINE" буде презентовано 1 вересня, а вже 12 вересня шанувальники та преса зможуть наживо почути його в київському Зеленому театрі. Після чого "Брати Гадюкіни" планують великий тур по Україні.

Про роботу над альбомом, про те, чому ще неготовий матеріал був взимку викладений в інтернеті, про те, як і коли були написані нові пісні, про пророцтва Ігоря Мельничука - в ексклюзивному інтерв'ю, яке музиканти дали Газеті по-українськи.

Зараз ви читаєте новину «"Брати Гадюкіни" презентували другий сингл з альбому "MADE IN UKRAINE"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі