четвер, 13 березня 2014 10:05

Брати Гадюкіни повертаються з новими піснями "Made in Ukraine"
5

Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, 2013
Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, 2013
Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, 2013
Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, 2013
Концерт пам'яті Сергія Кузьмінського, 2013

Уже в травні Брати Гадюкіни хочуть представити новий альбом. Презентують його в Києві та на найбільших фестивалях країни.

Уперше про повернення на сцену український рок-гурт задумався після концерту пам'яті Сергія Кузьмінського "Він вернувся домів". Тоді багато друзів та шанувальників команди запропонували відродити справу "Гадів".

Павло та Ігор - писали саундтреки для фільмів і здобули безліч професійних нагород. Геннадій і Михайло - "тримали" прапор блюзу в клубному житті Львова. Решта учасників (вокалістки і музиканти з "Джанкой бразерс"), щодня несли хороше, добре та вічне на сценах України та Росії.

У вересні 2013-го Ігор Мельничук (бас) і Павло Крахмальов (клавіші) засіли за новий альбом і записали 20 "демок".

"Новий альбом Братів, перший вихід на люди після втрати Кузі. Для такого кроку, потрібна достатня мужність, глибоке переосмислення і відсутність непотрібних страхів. Якось все сталось в правильний час, в правильному місці і межи правильних людей. 2014 рік. Україна. Український народ. І ще одне – що відрізняє цей реліз. Безперечний професійний рівень. Не хітів на ньому нема. Надзвичайно достойна робота з візіонерським меседжем. Багато учасників укршоубізу впріють і трохи зсунуть корону з голови.  Достоїнство та чистота помислів, і не зрада собі справжньому. В наш час це дорогого вартує. В наш час це стало трендом. Гадюкіни повертаються. Це добрий знак" - каже Олег Гнатів, продюсер українського гурту "Перкалаба".

28 січня цього року Брати Гадюкіни свідомо виклали в мережу 5 "сирих" треків, тим самим висловлюючи свою громадянську позицію і ставлення до того, що відбувається в країні. Відгуки, які отримала група, переконали команду, що альбом таки потрібно закінчити, і в середині лютого всі учасники групи зібралися в студії.

Робоча назва нового альбому - "MADE IN UKRAINE". Це буде 16 треків в кращих традиціях гурту - mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів. Брати Гадюкіни не шукатимуть нового вокаліста. Співати будуть учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.

Зараз ви читаєте новину «Брати Гадюкіни повертаються з новими піснями "Made in Ukraine"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі