Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2016 09:22

Битва супергероїв і пристрасті в монастирі - кінопрем'єри 24 березня

Битва супергероїв і пристрасті в монастирі - кінопрем'єри 24 березня

Цього тижня у прокаті - 6 цікавих новинок: біографічна драма Трамбо, історична драма Кров моєї крові, блокбастер Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості, комедійний бойовик Місія в Майамі (Божевільний патруль 2), німецький трилер Запит у друзі, а також іспанський мультфільм Місячний прапор.

Приємного перегляду!

Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості

Людство схиляється перед силою Супермена і він не має нічого проти такого поклоніння і на повну використовує свою могутність. Тільки ось його сила часом призводить і до руйнувань. Змінити ситуацію вирішує Бетмен і вступає з ним у протистояння. Але тут з'являється третя сила, що представляє загрозу глобального масштабу.

У масштабному блокбастері Зака ​​Снайдера знімалися Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Емі Адамс, Дайан Лейн, Лоуренс Фішберн, Джессі Айзенберг і інші.

Трамбо

Фільм переносить глядачів у Голлівуд 1940-х років. Сценарист Далтон Трамбо потрапляє до чорного списку через свої політичні погляди. Прихильник ідей рівності і чесної оплати праці, він вступає до лав комуністичної партії, за що в роки Холодної війни змушений заплатити своїм чесним ім'ям.

Байопік заснований на реальній історії сценариста, режисера, дворазового лауреата премії "Оскар" і володаря Гран-прі Канського кінофестивалю.

За виконання головної ролі Браян Кренстон був номінований на премії "Оскар" і "Золотий глобус" як кращий актор.

Кров моєї крові

Фільм Марко Беллоккьо розповість про черницю, яку звинувачують у звабленні священика, який незабаром покінчив життя самогубством. На думку церковного керівництва, піти на такий гріх могла тільки відьма. Вони прагнуть домогтися доказів цього за допомогою тортур. В цей час до монастиря приїздить брат-близнюк самогубці, який також стає жертвою чар головної героїні.

Місія в Майамі (Божевільний патруль 2)

До весілля Бена залишилися лічені дні, але замість підготовки до торжества він вирушає з братом своєї майбутньої дружини, крутим поліцейським Джеймсом, до Майамі. Там їм доведеться схопити небезпечного наркоділка.

"Божевільний патруль" став продовженням фільму "Спільна поїздка" (2013). Тоді Бену довелося доводити Джеймсу, що він гідний одружитися на його сестрі.

Запит у друзі

Головна героїня Лора вирішує прибрати з друзів нав'язливу однокурсницю. Але вона й уявити не могла, що це рішення стане проблемою далеко за межами соціальних мереж. Адже її однокурсниця зовсім не хоче припиняти спілкування.

Місячний прапор

Щоб врятувати Місяць від захоплення злісним мільярдером Карсоном 12-річний Майк разом зі своїми друзями повинен полетіти в космос. Але як дітям туди потрапити? Звичайно ж, проникнути на космічну базу і вирушити у велику космічну пригоду.

Зараз ви читаєте новину «Битва супергероїв і пристрасті в монастирі - кінопрем'єри 24 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі