пʼятниця, 18 липня 2014 18:12

"Квиток на "рейс смерті" коштував тисячу євро"

"Квиток на "рейс смерті" коштував тисячу євро"
Фото: Ельдар Сарахман

Президент громадської організації "Нідерланди-Україна", 43-річна Ірина Савенко з міста Гронінген, що на півночі Нідерландів, в ексклюзивному інтерв'ю для Gazeta.ua розповіла про деякі деталі рейса Амстердам (Нидерланды) - Куала-Лумпур (Малайзия)

Жінка родом із Дніпропетровська. Останні 17 років проживає в Нідерландах.

"У цій катастрофі загинула сімейна пара з нашого міста. Обом 40 років. Підприємці, мали квітковий бізнес. Кілька років вони планували цю поїздку. Голандці взагалі дуже багато подорожують світом, працюють в будь-якому куточку планети." – розповідає жінка.

За словами Ірини, голандці дуже добре пам'ятають трагічні сторінки своєї історії. 20 років тому в Амстердамі впав літак і теж загинули люди, але не через військовий конфлікт.

"У місцевій газеті написали про велосипедиста, члена малайзійської велосипедної команди, 29-річного Мартіна Деюна з міста Олдензал, який мав усі шанси потрапити на фатальний рейс. Але, йому було шкода тисячі євро (саме стільки коштував квиток на рейс Амстердам-Куала-Лумпур – Gazeta.ua) і він, в останній момент поміняв квиток врятувавши, таким чином, собі життя"

Зазначимо, найбільша кількість загиблих внаслідок падіння літака, що слідував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія) саме голандців. За останніми даними їхня кількість складає 173 особи.

Зараз ви читаєте новину «"Квиток на "рейс смерті" коштував тисячу євро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути