середа, 07 вересня 2016 01:37

Бегбедер презентує свої книги українською
5

У Києві Бегбедер презентує свої книги українською мовою

Вперше в Україні книги сучасного французького письменника та публіциста Фредеріка Бегбедера будуть презентовані українською мовою. Презентація відбудеться у Києві 18 вересня в книгарні "Буква" (ТРЦ Dream Town). Цікаво, що перед візитом до Києва Бегбедер відвідає Львівський Форум видавців, де також представить переклади своїх книг.
На презентації будуть представлені світові бестселери - "99 франків" та "Кохання живе три роки", які були успішно екранізовані в однойменних фільмах. Збірник інтерв'ю "Бесіди нащадка епохи", в яку увійшли інтерв'ю з такими відомими особистостями як Умберто Еко, Мішелем Уельбеком, Бернаром-Анрі Леві та іншими видатними персонами сучасності. Також останній роман письменника - "Уна і Селінджер", який присвячений історії кохання двох публічних людей. Книги вийшли друком українською мовою від Видавничої групи КМ-Букс, за сприяння української національної мережі книжкових магазинів "Буква".
"Це знакова літературна подія для України, адже вперше письменник такого рівня відвідає Україну на запрошення видавництва. Ми впевнені, що книги таких відомих особистостей, як Бегбедер, видані українською мовою, ще більше популяризують нашу країну і культуру, а також вплинуть на виховання нового зразкового покоління", - резюмує керівник маркетингових проектів видавництва КМ-Букс Олена Одинока.
Презентація проходитиме в форматі відкритої зустрічі відомого французького письменника з українськими читачами, де всі учасники зможуть безпосередньо поспілкуватися з автором і отримати автограф! Відразу після зустрічі з читачами відбудеться прес-конференція з представниками ЗМІ.
Зустріч і презентація книг відбудеться 18 вересня з 12:00 до 14:00 в книжковому магазині "Буква", пр-т Оболонський, 1-Б (Київ, ТРЦ Dream Town 1, ст. Мінська).

Зараз ви читаєте новину «Бегбедер презентує свої книги українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі