пʼятниця, 03 квітня 2015 18:30

Автор "Гри престолів" опублікував уривок з нової книги

Автор "Гри престолів" опублікував уривок з нової книги

Автор "Гри престолів" американський письменник Джордж Мартін опублікував на своєму офіційному сайті одну главу з книги "Вітри зими" (The Winds of Winter), яка має стати передостанньою в циклі "Пісня Льоду і Полум'я".

Глава називається "Алейна" і присвячена одній з головних героїнь - Сансе Старк, старшої дочки Еддарда Старка і Кейтілін Старк. За сюжетом вона видає себе за незаконну дочка Петіра Бейліша (Мізинця) Алейну Стоун під час зустрічі з лордами Долини. Цієї інтриги в серіалі немає: на зустрічі з лордами Долини Санса практично відразу розкриває їм свою особу і розповідає заздалегідь придуману історію смерті тітки, що дозволяє Мізинцю досягти з лордами угоду про співпрацю.

Телевізійна прем'єра п'ятого сезону "Гри престолів" пройде 12 квітня. Четвертий сезон проекту став найбільш рейтинговим серіалом в історії кабельної мережі HBO.

Телепроект заснований на двох книгах з фентезі-серіалу Джорджа Р. Р. Мартіна "Пісня Льоду та Вогню": "Бенкет стерв'ятників" і "Танець з драконами".

Мартін в середині лютого заявив, що шанувальників книг у п'ятому сезоні чекають несподівані сюжетні ходи, відступаючі від подій його романів, а автори серіалу навіть більше кровожерливі, ніж він, і вб'ють кілька важливих персонажів.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Гри престолів" опублікував уривок з нової книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі