понеділок, 14 травня 2012 10:53

"Артист" провалився у повторному прокаті

"Артист" провалився у повторному прокаті
Джерело: yugopolis.ru

Фільм "Артист" вийшов у повторний прокат в США на 700 екранах. Цього разу картині не вдалося й близько повторити свій попередній результат у бокс-офісі.

За вихідні "Артист" зібрав 161 тисячу доларів, тобто приблизно 241 долар з одного екрану. Раніше в першому прокаті фільму вдалося зібрати 44,4 мільйона доларів в американській касі і 87 мільйонів доларів у закордонних касах. Таким чином, загальні збори "Артиста" склали 131,2 мільйона доларів.

Франко-бельгійський чорно-білий німий "Артист" розповідає про актора Джорджа Валентайна, який був справжньою зірку епохи німого Голлівуду. Джордж гарний, чарівний і талановитий. Але на зміну німому кіно приходить звукове й актор опиняється за бортом, намагаючись воювати за давні принципи. Головні ролі у фільмі виконали Жан Дюжарден, Береніс Бежо і Джеймс Кромвелл.

"Артист" отримав безліч нагород і призів від різноманітних співтовариств критиків, Британської кіноакадемії і "Золотий глобус". Американська кіноакадемія нагородила фільм п'ятьма "Оскарами" в номінаціях "Кращий фільм", "Кращий режисер", "Кращий актор", "Кращий композитор" і "Кращі костюми".

Зараз ви читаєте новину «"Артист" провалився у повторному прокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі