четвер, 12 січня 2017 13:06

Арсен Мірзоян зіграє концерт пам'яті Висоцького

Автор: Прес-служба
 

Співак Арсен Мірзоян зіграє концерт, присвячений радянському музиканту Володимиру Висоцькому. Програму з назвою "Мій Висоцький" артист представить 28 січня у Києві, повідомляє прес-служба знаменитості.

"Я познайомився з творчістю Володимира Семеновича ще в дитинстві, - розповідає Арсен Мірзоян. – Тоді в нас вдома ще був старий програвач і почали з'являтись вініли. Вони були коротенькі, ми їх слухали, вивчали напам'ять. Згодом я співав почуті пісні під гітару в дворі. Співаю їх і досі в колі друзів. А тепер ще й заспіваю на концерті пам'яті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відпочили у Єгипті

Цей проект Арсен Мірзоян презентував влітку минулого року. Артист розповідає, що в програмі креативу не буде, тому що аранжування Георгія Гараняна у виконанні ансамблю "Мелодія" є іконою звучання пісень Висоцького.

Концерт "Мій Висоцький" відбудеться у концерт-холі Caribbean Club. До нього увійдуть такі композиції, як "Еще не вечер", "07", "Корабли", "Песня о друге" та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Мірзоян зіграє концерт пам'яті Висоцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі