середа, 27 травня 2015 15:29

Арнольд Шварценеггер зіграє в продовженні "Конана-варвара"

Арнольд Шварценеггер зіграє в продовженні "Конана-варвара"

Арнольд Шварценеггер знову зніметься в ролі варвара Конана у фільму "Легенда Конана". Як повідомили у вівторок голлівудські видання, сценарист і продюсер Кріс Морган завершив роботу над сценарієм продовження "Конан-варвар" і зйомки фільму мають розпочатися цієї осені.

"Дія картини відбувається через 30 років після подій, що відбувалися в картині 1982 року, - цитує Кріса Моргана портал The Wrap. - Коли ми знову зустрінемо Конана, то за його плечима вже пройшла значна частина життя, коли він був розбійником, піратом, воїном, царем, легендою. Зараз він став ще і мудрим".

Шварценеггер вже підтвердив свою участь у головній ролі, яка три десятиліття тому принесла йому першу широку популярність і поклала початок блискучій акторській кар'єрі.

"На мою думку, Конан користується широкою популярністю тому, що він відмовляється від політкоректності, - зауважив Морган. - Він не думає, він просто діє. Людей приваблює свіжість і нехтування засадами. Але в той же час Конан є прекрасним бійцем, лідером і другом".

За словами посвячених в деталі проекту осіб, поряд з Шварценеггером в сіквелі знімуться ще кілька акторів, які брали участь в першій картині. Правда створив її режисер Джон Міліус навряд чи буде залучений до роботи над новою стрічкою.

Кріс Морган почав працювати над проектом продовження фільму "Конан-варвар" ще в середині 2012 року. Зараз, майже 2,5 роки, підготовчі роботи знаходяться на завершальній стадії і восени повинні початися зйомки "Легенди Конана".

Дистриб'ютором сиквела є голлівудська кінокомпанія "Юніверсал" /Universal Pictures/, яка сподівається на повторення комерційного успіху "Конана - варвара".

При виробничих витратах у розмірі 16 млн доларів, він зробив збори в 130 млн доларів.

Ця картина заклала основи кінематографічного жанру фентезі, ставши класичної. В її написанні сценарію брав участь Олівер Стоун, який потім отримав широке визнання як режисер.

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценеггер зіграє в продовженні "Конана-варвара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі