понеділок, 11 липня 2016 16:42

Apocalyptica у Києві заспівала хіт Вєрки Сердючки
5

Фото: Віталий Носач

Фінський гурт Apocalyptica на прес-конференції перед виступом на фестивалі Atlas Weekend заспівав пісню Dancing Lasha Tumbai. З цією композицією Вєрка Сердючка брала участь у Євробаченні-2007 у Гельсінкі.

Також музиканти зізналися, що їх найулюбленіша українська страва - це борщ.

"Він чудово йде після будуна, - каже Ейкка, 40-річний лідер гурту. - Подобається Київ: і Дніпро, і кручі. Ми не боялися їхати сюди. У нас є американський друг, який скасовує турне, щоб бува не заїхати ближче ніж на тисячу кілометрів до точки конфлікту. Ми так не робимо. Останнього разу в Україні були торік у грудні. Концерт минув нормально. Ми дружимо з географією і розуміємо, де розташована точка конфлікту, а де - ми.

Коли їдемо на гастролі, - продовжує музикант, - у кожного є про всяк випадок одна запасна віолончель. Якщо інструмент у когось зламається"

"Пригадую дівчину з України, яка робила малюнки на піску, - музикант згадує учасницю шоу "Україна має талант" Ксенію Симонову. Вона це робила під нашу музику — було дуже емоційно. А також пригадуємо чудову учасницю на Євробаченні - усі разом починають наспівувати мелодію Вєрки Сердючки Dancing Lasha Tumbai. Це було неймовірно!

Під час цьогорічного Євробачення у нас був тур Америкою. Тому не чули жодної пісні, і нічого взагалі не бачили. Єдине, що чули: там був Джастін Тімберлейк."

Зараз ви читаєте новину «Apocalyptica у Києві заспівала хіт Вєрки Сердючки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі