четвер, 03 листопада 2011 14:20

Януковичу запропонували жити за 20 гривень на день
5

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

3 листопада під стінами Львівської облдержадміністрації пройшов мітинг на підтримку вимог Форуму громадських організацій України про припинення повноважень Верховної Ради. На нього прийшли представники багатьох опозиційних, молодіжних, громадських та політичних організацій. Загалом близько сотні людей. У руках вони тримали синьо-жовті прапори. Міліціонери заборонили розгортати червоно-чорні стяги та прапори політичних організацій.

Представники "Автономного опору" розгорнули великий білий банер. На ньому було написано: "Вітьок, проживи на 20 гривень в день".

- Ми пропонуємо президенту спробувати вижити на таку суму в день. Саме стільки витрачають більшість пенсіонерів на добу. Саме стільки грошей він дає цим людям для виживання. Нехай сам спробує, чи реально прожити за такі гроші, - сказав один з учасників "Автономного опору".

Крім того, вони роздавали листівки на підтримку Олександра Огородніка. Зимою він підпалив одеський офіс Партії регіонів. Зараз хлопець перебуває на підписці про невиїзд. Триває суд. Йому загрожує від 3 до 10 років тюрми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов обгрунтував заяву Януковича: знайшли двох "Рембо" з арсеналами зброї

- Однією з головних цілей мітингу є об'єднання громадських організацій та створення спільного майданчику для подальшої співпраці між ними, - розповів координатор акції Юрій Михасяк. - Зараз ми хочемо донести до влади усі наші проблеми. Щоб вони задумались над ними. Якщо нам вдасться всім об'єднатись, то наші акції закінчаться загальнонаціональними страйками та протестами. Кінцевою метою буде обрання нових органів влади.

Також на мітинг прийшли прихильники Юлії Тимошенко. Вони тримали в руках плакати з її зображенням. Вимагали негайного звільнення Тимошенко та Луценка з тюрми.

- Але ж вони клоуни. Дурні якісь, - сказав проходячи повз мітинг Юрій Гальда. - Чого вони тим своїм криком добиваються? Тільки гроші беруть за отаке ходіння. Якщо хочуть міняти владу, то нехай беруть вила в руки. А так - нема чого тут соплі розпускати.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу запропонували жити за 20 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути