середа, 04 червня 2014 19:35

Ані Лорак проведе 6 концертів у Криму
1

прінтскрін сайту Ані Лорак за 4 червня
Фото: http://www.anilorak.com/ua/tour/

З концертним туром до Криму вирушить Ані Лорак у серпні. На офіційному сайті співачки у розділі "Афіша" зазначено 6 концертів. 2 з них - у Сімферополі і Севастополі перенесені з березня. Придбані квитки - дійсні.

Автор: http://www.anilorak.com/ua/tour/
  прінтскрін сайту Ані Лорак за 4 червня
прінтскрін сайту Ані Лорак за 4 червня

07 серпня у Сімферополі Ані Лорак виступатиме в Українському театрі, а 8 серпня - у Севастопольскому ДК "Рибаков". Далі співачка проведе концерти у Феодосії, Судаку, Ялті і Євпаторії.

Свої травневі-червневі концерти Ані Лорак перенесла на вересень "у зв'язку з нестабільною ситуацією в нашій країні, що пов'язана з трагічними подіями". Тур мав відбутися містами Західної України. Розпочнеться він 15 вересня у Рівному, а завершиться 23 вересня у Львові. Мешканці цих міст навесні закликали бойкотувати концерти співачки. 

Нагадаємо, що 1 червня Ані Лорак здобула дві нагороди у формі самоварів від RU TV у Москві за "Найкраще шоу" і "Найкращий дует" разом з Григорієм Лепсом.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак проведе 6 концертів у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі