пʼятниця, 17 листопада 2006 15:53

Янголи у відвертому вбранні (ФОТО)
10

Днями пройшов показ мод Victoria"s Secret Fashion Show. Ця американська марка дорогої жіночої білизни завжди відзначалась екстравагантністю і неприхованим еротизмом. Компанія також займається випуском парфумів і косметики. Главою правління є Шарен Тьорні (Sharen Turney).



Fashion Shows для цієї компанії організовують творці показів моди Гвен Стефані, Дженніфер Лопес і лейблу Діор. Менеджери Victoria"s Secret виділяють достатньо засобів, щоб запросити на шоу найзнаменитіших моделей, таких як Хайді Клум, Тайра Бенкс, Адріана Ліма, Жизель Бундхен, Кароліна Куркова, Алессандра Амбросіо, Ізабель Гуларт.






Цього року вартість бюстгальтера, який за традицією прикрашає обкладинку різдвяного каталога компанії, складає $6,6 мільйона. Для його виготовлення використали 2000 бездоганних діамантів. Найбільший з них - вагою 10 каратів - розміщений в центрі виробу як брошка.








Вартість найдорожчого комплекту білизни Victoria"s Secret складала $15 мільйонів - його виготовила ювелірна компанія Harry Winston 2000 року.











Уперше показ бренду відбувся 1995 року.

"Газета по-українськи"





























































Зараз ви читаєте новину «Янголи у відвертому вбранні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі