субота, 12 травня 2012 14:57

"А зараз на сцену вийдуть ті, на кого ви дрочите" - концерт Карпи у Львові
12

Ірена Карпа і Наталка Карпа під час прес-конференції перед концертом
Фото: Фото: Євген Борісов
Ведучий М'яч оголошує про початок концерту

11 травня у львівському нічному клубі Picasso відбувся концерт скандально відомого гурту "Qarpa", який виконав дві пісні спільно із поп-співачкою Наталкою Карпою.

Концерт організувала медіа-група "MJoy Radio".

Захід відбувся у рамках презентаційного туру на честь нового альбому гурту "Qarpa" з назвою "And I Made A Man". Родзинкою та провокацією вечора стало спільне виконання двома Карпами кількох пісень.

"Мені було справді цікаво познайомитися із людиною, завдяки якій я отримала близько 50 смс із вітаннями про одруження і певно ще 100 дзвінків про народження донечки, - сміялася Наталка, розповідаючи про знайомство з Іреною. – Журналісти мене завжди запитували, а як ти відносишся до Ірени".

"А я пригадую, вперше побачила ім'я Наталки на фестивалі "Перлини сезону", який усі назвали "Серлини пезону", і там були списки учасників і мені усі кажуть: "О, диви! Тебе тут неправильно написали". І справді, я ж не Наталка Карпа. І ще хтось тоді побіг розбиратися із організаторами. Потім виявилося, що ще є Наталка Карпа. До того я думала. Що на землі я взагалі одна Карпа", - жартувала Ірена.

Якраз через подібні випадки, коли дівчат плутали вони і вирішили заспівати разом, щоб ще більше заплутати людей, і навіть написали спільну пісню "Don't Torn".

Попередньо квитки можна було придбати за 80 гривень без столика і за 100 зі столиком. У день концерту вартість піднялася на 20 гривень.

Початок концерту затягнувся на півгодини. О 20:30 на сцені з'явився ведучий концерту, вокаліст гурту "Мій батько п'є" М'яч.

"А зараз на цю сцену вийдуть ті, на кого ви дрочите", - представив дредастий хлопець гурт "Qarpa".

В залі було близько 150 людей.

На сцену Ірена вийшла у короткій сірій сукні, з-під якої періодично виглядало Іренине спіднє, та гумових чоботах.

Близько 40 хвилин гурт виконував композиції з нового альбому, у якому зібрали різну за стилем музику.

Одна з пісень була присвячена Емі Вайнхаус, після якої натовп почав аплодувати і кричати.

"Ви перші, хто правильно сприйняв цю пісню", - заявила Карпа після овацій.

У перерві між новим альбомом та старими піснями на сцену вибіг М'яч і розповів глядачам. Що зараз на них чекатиме провокація і сюрприз. Глядачі не знали про новоспечений дует.

За 5 хвилин на сцену були направлені усі записуючі пристрої. На п'єдестал вийшли одразу дві Карпи.

На концерт прийшла здебільшого неформальна молодь віком від 18 до 25. Серед глядачів особливо вирізнялась пара років 50-ти. Чоловік з жінкою увесь вечір підтанцьовували біля сцени.

"Не думаю, що їхня співпраця буде продовжуватися, але подивитися було цікаво, - прокоментував один із глядачів. – Я взагалі любитель старої Ірени, тому чекаю наступної частини концерту" .

Разом дівчата виконали 2 пісні, після чого Ірена повернулася до свого звичного образу у шапці, шортах та майці.

Під час чергової перерви М'яч умудрився продати один із Ірениних браслетів за 350 гривень, які здав на бар для безкоштовного пива усім бажаючим.

"Оцей браслет об'їздив із Іреною півсвіту, він узагалі щастя приносить. Будете дрочити собі ним. Між іншим у мене ще є плейбой із Карпою", - зізнався ведучий.

Зараз ви читаєте новину «"А зараз на сцену вийдуть ті, на кого ви дрочите" - концерт Карпи у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі