середа, 05 лютого 2014 16:15

Новий "Вій" розкрутив українських глядачів на 13 млн гривень - лідери кінопрокату
7

Вій
Вій
Вій
Я, Франкенштейн
Я, Франкенштейн

Майже 13 мільйонів гривень зібрав в українському прокаті фільм "Вій". За перший тиждень прокату картина за мотивами повісті Миколи Гоголя потрапила на першу сходинку в рейтингу.

Головний герой фільму - не Хома Брут, а картограф з Британії Джонатан Грін. Він подорожує українськими землями і потрапляє на землю козацького сотника. Хутір ось уже рік як живе в страху перед нечистю. Панночка померла. Її труна стоїть в церкві на горі, але Хома Брут кудись безслідно зник. Зрештою, саме британський учений зустрічається з Вієм, рятує душу панночки та хутір від монстрів і ласого до влади попа Поісія.

Друге місце у рейтингу посідає "Я, Франкенштейн" - американсько-австралійський фентезійний бойовик про творіння доктора Франкенштейна. За два тижні прокату стрічка зібрала майже 7 мільйонів гривень.

Третю сходинку також займає бойовик. "Геракл: Початок легенди" розповідає про стародавню Грецію. Коли принц Геракл дізнається про своє велике покликання, він повинен зробити вибір - бігти за своєю справжньою любов'ю або стати героєм свого часу.

Зараз ви читаєте новину «Новий "Вій" розкрутив українських глядачів на 13 млн гривень - лідери кінопрокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі