понеділок, 01 серпня 2011 18:16

Роман про український бомонд з'явився в інтернеті швидше, ніж на папері

Роман про український бомонд з'явився в інтернеті швидше, ніж на папері

Електронна версія роману братів Капранових "Щоденник моєї секретарки" вже з'явилася в продажі в інтернеті. На паперовий варіант книги потрібно чекати ще півтора місяці.

"Ми живемо в епоху електронної книжки, і треба якось з цим миритися. Але автор зацікавлений у легальному продажі, аби отримати з цього гонорари. Тому ми вирішили зробити подарунок читачам, які купують легальну продукцію, а не скачують з піратських ресурсів - у мережі роман можна купити вже. Звичайно, ми не тішимо себе ілюзіями і розуміємо, що скоро він буде на піратських сайтах", - сказав письменник Дмитро Капранов.

"Щоденник моєї секретарки" - це роман про українську еліту. У ньому розповідається про події 2004 року. Головним персонажем є київський бізнесмен Сергій Карпенко. Він знаходить щоденник своєї секретарки. Той наштовхує його на думку, що не все у світі вирішують гроші.

"Це – спроба глянути очима нормальної людини на життя українського вищого світу, - говорять брати Капранові. - Люди, які вважають, що визначають долю країни, зазвичай не публічні, бо великі гроші люблять тишу, а справжні доленосні рішення ніколи не потрапляють на шпальти газет. Герой нашого роману є частиною цього світу. І саме з його допомогою читач отримує унікальну можливість побачити правду.

Колись книжка Фредеріка Бегбеде "99 франків" наробила багато галасу через те, що в ній показано реальні механізми та підкилимні стратегії рекламного бізнесу. Так само вразила читачів Лорен Вейсбергер, яка у романі "Диявол носить Прада" викрила реалії світу моди. Ми маємо перевагу перед згаданими авторами, бо український бомонд є ще незрілим і не вміє як слід охороняти свої таємниці: від бізнесу, піару та політтехнологій – до гламуру, телебачення, мистецтва і глянцу".

Паперовий варіант "Щоденника моєї секретарки" презентують на львівському "Форумі видавців". Вартість електронної книги зараз складає 30 грн., а варіант у папері планують продавати за 50 грн.

"Ми попереджаємо: усі факти, які описані в романі, є справжніми. Але герої є вигаданими. Збіги, здогадки, в тому числі і правдиві, ми залишаємо цілком на сумлінні читача", - додали автори книжки.

Зараз ви читаєте новину «Роман про український бомонд з'явився в інтернеті швидше, ніж на папері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі