понеділок, 23 травня 2011 18:12

Спецтема: Євробачення-2011

Міка Ньютон відпочине від "Євробачення" у Парижі

Міка Ньютон відпочине від "Євробачення" у Парижі

Українська співачка Міка Ньютон, яка цього року здобула 4-те місце на пісенному конкурсі "Євробачення", збирається декілька днів відпочити у Парижі.

"У мене все чудово, але ще жодної хвилини не відпочивала після "Євробачення". Ще не встигла не відійти, не відіспатись. Кожного дня рано вранці підйом. Життя гіпернасичене. Сумка стоїть в залі ще не розібрана. Дістала косметику, зубну щітку й речі періодично беру з неї. Але знаю, що кожен артист мріє про такий графік. Дуже хотіла до батьків з'їздити, але днів не вистачає просто. Мама сказала, що сама приїде. 5 червня вже відлітаємо в Америку, де буде дуже багато роботи. Гастролювати не будемо, хоча запрошень багато — навіть на весілля кличуть. Ось зараз думаємо, щоб хоча би три дні перед Америкою відпочити. Полетимо в Париж з подружкою", - розказала Ньютон і додала, що тепер мріє отримати іншу пісенну нагороду - "Греммі".

"Тепер наша мрія з Тимофієм – отримати "Греммі". Хочемо бути першими українськими виконавцями, які отримали цю нагороду. Будемо до цього прагнути. Стиль змінювати не збираюсь, і далі працюватиму у поп-році. Лірична балада і драйвові пісні – це моє. Будемо експериментувати, робити дуети, неочікувані постановки, але загалом дотримуватимемось свого стилю", - зазначила співачка.

Також Міка Ньютон сказала, що не знає хто може поїхати на "Євробачення" наступного року.

"Це дуже складний конкурс. Ані Лорак, Руслана, Вєрка Сердючка – не просто співаючі люди, а люди з мізками. Треба бути дійсно цілісним, щоб вийти на величезну сцену перед 120 мільйонами телеглядачів, й щоб голос не зажався, вміти себе контролювати. Напевне, особисто я очікувала від конкурсу навіть менше, ніж отримала. Всі виконавці були дуже сильними. Отримала величезне задоволення стояти на тій сцені. Думалось, Господи, ну чому це всього на три хвилини? До того ж, не тільки голос, а й зовнішній вигляд грає велику роль. Якщо ти кривий і дуже добре співаєш – можеш виграти, але весь образ має бути гармонійним. Якщо товста дівчина нарядиться у облягаючу сукню всю у стразах — її просто не зрозуміють", - зауважила Міка.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон відпочине від "Євробачення" у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі