неділя, 05 серпня 2012 14:07

На концерт Мадонни в Києві хлопців пускали безкоштовно
12

Фото: Фото: Тарас Подолян

Учора, 4 серпня, на НСК "Олімпійський" в Києві відбувся концерт американської співачки Мадонни. Діва поп-сцени завітала в Україну вперше. Квитки на концерт коштували від 450 до 13 тис грн.

За 2 години до початку концерту закрили дві станції метро: "Палац спорту" і "Олімпійська". На "Олімпійській" поїзди не зупинялися, а "Палац спорту" працював тільки як пересадочна станція з лінії на лінію. Таким чином намагалися уникнути тисняви.

О 19:00 – час, коли за анонсами мав початися концерт, біля "Олімпійського" людно. Але заходити на стадіон фанати не поспішають. П'ють каву, деякі – пиво. Більшість дівчат прийшли на концерт танцювальної музики на високих підборах і у вечірніх сукнях.

Група молодих людей з'явилися до стадіону у футболках від Андре Тана з написом "Ця тітка моторошно виє". Ходили між натовпом під стадіоном, а за півгодини зникли.

Ті, хто прийшов завчасно – на стадіон пускали за півтори години до початку концерту, мали змогу подивитися на саундчек співачки.

"Хтось з прихильників хотів подарувати Мадонні російський прапор. А вона каже: хіба це ваш прапор? Зал закричав, що ні. "Я хотіла б побачити ваш". Тоді їй український", - розповів Олександр Хмельницький, який приїхав на концерт зі Львову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна привезла до Києва свого молодого коханця

"Олімпійський" розрахований на 70 тис глядачів, але на концерті Мадонни вміщає вдвічі менше близько 35 тис. Частина місць займає сцена, розмірами 30 на 70 метрів.

О 20:00, коли виступ затримується вже на годину, стадіон заповнений на третину. Черг на виході немає, але по-трошки люди таки збираються. За годину стадіон заповнений на половину. Декілька десятків хлопців, які чекали такого перебігу подій під стадіоном, пустили безкоштовно. Дівчатам відмовили – їх на стадіоні було і так багато. Але 3 сектори стадіону все таки лишилися порожніми.
За анонсом, на розігріві у Мадонни мав виступити всесвітньо відомий DJ Себастьян Імброс. З невідомих причин він не зміг приїхати в Україну. О 20:30 за пультом його замінив киянин з 16-річним музичним стажем роботи - DJ Kirill Doomski. Грає годину, потім ще година очікування. Глядачі починають обурюватися.

"Викинув купу грошей, мала б хоч краплю поваги", "Заради неї чорті звідки приїхали, а вона зібратися вчасно не ладна", - чути вигуки.

Поп-діва вийшла на сцену із запізненням в 3,5 години о 22:30. Запізнення стало рекордним в турі співачки в підтримку її нового альбому MDNA.
Горить велика лампада, люди в костюмах ченців її розгойдують. Мадонна стоїть на колінах і молиться, через деякий час починається перша пісня - "Girls Gone Wild".
Організатори не рекомендували відвідання концерту дітям до 7-ми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан створив футболки з шаржем на Мадонну

Мадонна влаштувала ряд провокацій: "бійню" з виводом на екрани бризок крові "убитих" артисткою танцюристів, топталася по хресті, а після однієї із пісень оголила сідниці, продемонструвавши чорні стрінги.
Шоу тривало близько години. Значна частина глядачів почала розходитися раніше, щоб встигнути на метро.

"Думали вже піцу на стадіон замовляти, доки дочекалися її. Але коли вона вийшла – пробачили все. Воно того варте. Ні хвилини не шкодую, що прийшла сюди, що віддала 1300 грн – хороші туфлі і прочекала 4 години", - зазначила киянка Анастасія Шипітько після концерту.

Концерт поп-діви відвідали співачка Аліса Тарабарова, танцівник Франциско Гомес, ресторатор Маргарита Січкар, депутат Олег Ляшко з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Мадонни в Києві хлопців пускали безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі