Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 12:42

На джаз-фесті в Чернігові гламурні дівчата та "неформали" божеволіли від Фрієрсона
17

Фото: Фото: Ростислав МИСЮКЕВИЧ

8 та 9 жовтня у Чернігові вдруге пройшов  фестиваль джазу "Chernigiv Jazz Open". Подія відбулась у приміщенні Чернігівського драмтеатру. Виступали команди з Білорусі та України. Також виступив з сольною програмою Карл Фрієрсон з Німеччини - видатний вокаліст і шоумен, більше відомий як основний голос популярного  гурту "De-Phazz".

Фестиваль зібрав дуже різну публіку - від гламурних засмаглих дівчат до "неформалів", які приїхали на фестиваль автостопом. Артистів викликали на біс, виступам україно-вірменського колективу "LeLa Project" та Карла Фрієрсона зал аплодував стоячи. Єдине, що публіці не сподобалось - це погода - два дні йшов дощ.

У суботу в барі "Вареник" пройшло афтепаті. Виступали музиканти"LeLa Project" та експерементальний дует ді-джея Shorty і трубача Володимира Навозенка. Гості танцювали та аплодували артистам.

У неділю зал драмтеатру був забитий вщент. Виступ Карла Фрієрсона викликав такі оплески й ажіотаж, що на прес-конференції після концерту шоумен пообіцяв перебратись до України.

"Карл, извините, просто охренел от такого приема. Ему очень понравилось. Говорит: "Приглашайте, буду приезжать", - розказав перекладач Фрієрсона Олег.

На стенді для відгуків хтось залишив напис "Срочно меняю Карла Маркса на Карла Фриерсона. Фридрих Енгельс". Наступний фестиваль Chernigiv Jazz Open пройде за рік.

Зараз ви читаєте новину «На джаз-фесті в Чернігові гламурні дівчата та "неформали" божеволіли від Фрієрсона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі