понеділок, 01 серпня 2011 14:27

На фестивалі "Славське-рок" пили самогон і слухали панків
19

Фото: Фото: Андрій Янович

Через траур в Україні організатори рок-фестивалю "Славське-рок" змушені були відмінити всю розважальну частину третього дня. Відповідно гостям так і не вдалося почути хедлайнерів програми - гурти "Ot Vinta" і "Тартак".

В той же час, попри грози та похмуру погоду попередні два дні фестивалю пройшли успішно. Частина фестивальників провели перший день так, що не пам'ятали його.

"Взяли в якоїсь тьоті Нюри самогонки, то я після неї заснув прямо під сценою. За ніч хтось розмалював мене зеленою фарбою. Десь пропали ключі від дому і мобільний телефон", - розповів студент з Нового Роздолу Ігор Фещак.

Розмальовування один-одного фарбами було, очевидно, популярною розвагою першої ночі фестивалю. Відповідно, наступного дня зелених хлопців і дівчат в Славську ходило багато.

Вдень гості фестивалю могли попрактикуватися робити вироби з глини, малювати боді-арт та гратися в різноманітні квести. Ввечері більшість людей збиралося біля головної сцени. Хедлайнером першого дня був німецький панк-гурт "Dritte Wahl", концертний день другого дня закривали "Гайдамаки".

Варто зазначити, що цьогорічний фестиваль "Славське Рок", що пройшов у селищі Славське Сколівського району Львівщини, був п'ятим. З того часу, як фестиваль вперше відбувся у 2007 році, на його сценах виступили близько 100 гуртів, серед яких команди з Польщі, Німеччини, Латвії, Туреччини, Великої Британії, Угорщини, Білорусі, Швеції, Чехії, Італії та українські рок-гурти.

Цьогоріч вхід на всі три дні фестивалю коштував 100 гривень.

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі "Славське-рок" пили самогон і слухали панків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі