Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 22:43

З"явилась книжка з відривними ілюстраціями

Харківська письменниця 25-річна Таїсія Золотковська випустила книгу з ілюстраціями-листівками "ФарФор". Містить 28 казок для дорослих і 32 листівки. Коштує 65 грн, наклад 700 примірників. Видання можна замовити за електронною адресою [email protected].

— Ви можете вирвати листівку, яка сподобалася, і надіслати поштою другу, — пише Таїсія Золотковська на власній сторінці в Інтернеті. — Фар — англійською "далеко", туди шлють листівки. А Фор — англійською "комусь", тобто адресат.

Півроку тому повідомила на блозі, що шукає художника до своїх оповідань. На пропозицію відгукнулася спільнота любителів листівок. З-поміж кількох десятків художників Таїсія обрала дев"ятьох. Варварі Куракіній із російського міста Єсентуки замовила обкладинку.

— Кожен малював, що хотів і скільки хотів. Якихось умов не ставила. Головне, аби на кожному малюнку була фраза з мого оповідання й качка — це мій фетиш.

Таїсія Золотковська видала книгу власним коштом.

— Ця книга для мрійників у шаликах, — пише на сторінці Таїсії користувач під ніком Друг. На Новий рік він замовив дві книги: для себе й коханої. — Її можна носити в кишені куртки й гортати навіть у рукавицях.


На книзі-табуреті можна сидіти


У лютому омський мікромініатюрист Анатолій Кононенко створив книжку з пелюсток троянд. Відібрав 37 пелюсток розміром з 5-копієчну монету. Написав на них вірш Олександра Пушкіна "Троянда". Сторінки-пелюстки скріпив сірником. Книга вийшла в одному примірнику. Продавати її автор відмовляється.
Британський дизайнер Роб Метьюз створив книгу-табурет. У ній роздрукував статті інтернет-енциклопедії "Вікіпедія". Видання містить 5 тис. сторінок і сягає заввишки півметра. Роб  використовує його замість табурета, коли працює за комп"ютером.
Зараз ви читаєте новину «З"явилась книжка з відривними ілюстраціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути