вівторок, 31 липня 2012 05:45

"Торік і в десятку не потрапила б"

"Торік і в десятку не потрапила б"
Фото: donbass.ua

Враженнями від "Нової хвилі" ділиться музичний продюсер Юрій Фальоса, 51 рік.

Як ви оцінюєте рівень цьогорічних конкурсантів?

— Найслабкіший за весь час існування "Нової хвилі". Абсолютно нецікавий конкурс був. Чи не все на дуже низькому рівні: добір репертуару, якість виступів, талант, харизма. Раніше на "Нову хвилю" завжди найкращих учасників відбирали. Цього ж року була самодіяльність. Конкурс видався мало не комічний. На телевізійних талант-шоу набагато сильніші учасники.

Чому рівень "Нової хвилі" впав?

— На мій погляд, проблема з продюсуванням. У конкурсі завжди були кілька учасників від України, найголосистіші. Цього ж разу взяли тільки одну Марію. Й набрали дивні країни. Таке враження, що конкурсантів просто з вулиці взяли. Єдиний, хто був справді на високому рівні, — італієць.

Погоджуєтеся з вибором переможців?

— Велике питання, чому так сталося. Скоріше за все, там є якісь мутки, підтасовки, будь-що. У статуті конкурсу чітко прописано: все має бути прозорим, оголошення переможців відбувається одразу після виступу. Торік було дивне голосування, цього року взагалі закрите зробили. Переможниця Нілу — гарна дівчина, але на перше місце не тягне.

Які перспективи має Марія Яремчук?

— Вона цікава. Талант у неї від батька. Але дуже сира. Зарано їй. Торік вона і в десятку не потрапила б. Має великі пільги, допомагають усі дуже. Дай Боже, аби всім так щастило, як їй. Для Марії Яремчук конкурс стане серйозною сходинкою. Але тільки якщо працюватиме далі й убережеться від зіркової хвороби.

Зараз ви читаєте новину «"Торік і в десятку не потрапила б"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути