пʼятниця, 26 лютого 2016 07:20

"Тартак" йде у відпустку до грудня

"Тартак" йде у відпустку до грудня

— Налаштований взяти тривалу творчу відпустку, щонайменше до літа, — каже лідер гурту "Тартак" 43-річний Олександр Положинський. — Коли буде наступний виступ і де — поки невідомо. Можливо, аж у грудні — на 20-річчя гурту.

4 березня його група презентує останній альбом гурту "Вічність" у Львові.

— Наш восьмий альбом не надто веселий, але водночас не дуже песимістичний. Така собі золота середина. Мені навіть здається, що в ньому є кілька пісень, які задають саме оптимістичніший тон. Звісно, цей оптимізм трошки сумний і навіть трагічний. Адже будь-яка творчість в Україні так чи інакше перегукується з тим, що відбувається в країні. На Донбасі гинуть люди, ми переживаємо дуже тяжкий історичний період. Маю надію, що нам все ж таки вдасться змінити цю державу на краще і для себе, і для наступних поколінь.

Нещодавно група "Тартак" закінчила зйомки відео на пісню "Жити" з альбому "Вічність". У кліпі задіяні Марія Бурмака, Олег Собчук, Юлія Лорд, Олександра Кольцова з гурту "Крихітка".

До ювілею групи планують випустити ще один диск. Уже записали дві пісні — пере­спів композиції "Зозуля" запорізь­кої групи "Хорта" й дует із вокалістом гурту "С.К.А.Й." Олегом Собчуком.

Зараз ви читаєте новину «"Тартак" йде у відпустку до грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути