вівторок, 11 вересня 2012 06:00

Спляча Красуня прокинулася від поцілунку дівчини

Розплющила очі учасниця проекту "Спляча Красуня" художника Тараса Полатайка, 46 років. 30 годин п'ятеро дівчат спали у столичному Національному художньому музеї. Протягом двох тижнів їх цілували всі охочі. Робили це — хто в губи, хто в щоку. Розбудити Красуню вдалося дівчині поцілунком у чоло. За підписаним заздалегідь контрактом, тепер вони мусять побратися.

— Я так перехвилювалася, що забула одразу попросити в неї телефон, — каже 24-річна Яна Гуржій. Вона родом із Черкас, навчалася у Києво-Могилянській академії. "Прокинулася" 7 вересня. — Катя, дівчина, що мене поцілувала, сама з Вишневого, а навчається у Києві. Їй 22 роки. Чи одружимося ми? Але ж це рішення не одного і не двох днів. Ми з нею навіть ще толком не поговорили. У перший день чітко розрізняла, хто цілує. Був один чоловік. Цілунки двох дівчат в уста розпізнала за запахом помади. Та буквально на останніх хвилинах спання в музеї мене поцілували в чоло ніжно й коротко. Оскільки поцілунок відрізнявся від інших, розплющила очі.

Автор проекту Тарас Полатайко розливає шампанське. Дівчата сидять на вкритому білим шовком ложі посеред одної з галерей музею. Виглядають розгубленими. Хоча в угоді не передбачено покарань, якщо дівчата не візьмуть шлюб.

— Не очікував, що Спляча Красуня прокинеться від поцілунку в лоба, — говорить Тарас Полатайко. — Тут напередодні хлопець приїжджав із Чернігівської області. Каже, закохався в Красуню, коли побачив її по телевізору. Прийшов прямо з нічного потяга і чекав із самого ранку під музеєм. Я думав, що така енергетика точно розбудить, але нічого в нього не вийшло. А ці дівчата за бажання можуть одружитися в іншій країні — наприклад, в Канаді, Голландії, Аргентині.

Проект записували на відео й транслювали наживо в інтернеті. Усіх відвідувачів перед входом перевіряли на герпес.

Зараз ви читаєте новину «Спляча Красуня прокинулася від поцілунку дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути