Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 06:30

"Ноги відмерзли, але заради Анічки на все готовий"

— В туалет не можна, він у кадрі. Відходь швиденько! Півгодини терпи, — гукає чоловіку виконавчий продюсер стрічки "Полярний рейс" Тетяна Смирнова. Той намагається зайти в туалет на колесах. У Чернігівському тролейбусному депо знімали романтичну комедію "Полярний рейс". Нещодавно роботу над стрічкою завершили. У кінотеатрах обіцяють показати взимку 2013-го.

— Військовий пілот Ігор три роки служить у Заполяр'ї. Вдома його чекає дружина і двоє дітей, — розповідає режисер стрічки Сергій Чекалов, 37 років. — Коли стосунки між ними тримаються на тонкій ниточці, розуміє, що треба повертатися. Може втратити найголовніше в житті. Поспішаючи додому під Новий рік, потрапляє у багато несподіваних ситуацій. Знайомиться з журналісткою, яка заманює його у телевізійне шоу-розіграш. Зараз якраз знімаємо цей момент.

Основні зйомки пройшли навесні. Бюджет фільму — $2 млн. Над ним працює київська кінокомпанія "Вайз Віжн". У головній ролі — російський актор Єгор Бероєв, 35 роки.

— У нас є шикарні українські театральні актори. Але ми шукали відоме обличчя, яке змогло би зібрати публіку не тільки в Україні, — каже продюсер Тетяна Смирнова. — Не приховуємо — це комерційний проект. А спробуйте назвати хоч одного українського відомого актора романтичного образу 40 років? Віталій Лінецький — чудовий актор, але він не романтичний. Анатолій Хостікоєв хороший — але йому вже не 40. Події фільму частково відбуваються у Заполяр'ї — це ми знімали у Ніжині. Частково — в умовному російському місті. Чернігів ідеально підійшов для вуличних зйомок. Шукали вокзал у старому стилі, без модного зараз хай-теку.

У головного героя є прототип — священик із Вінниці 39-річний Віктор Парандюк. Він — військовий льотчик у відставці.

У чорній шкірянці стоїть біля свого мотоцикла "Сузукі". Зіграв у фільмі епізодичну роль.

— Мотоцикли любив з юнацтва. "Ява" була, потім тяжкий мотоцикл із коляскою, — розповідає. — А цей — товариші по Чернігівському військовому училищу подарували. Вирішили, якщо їхній однокашник — священик, то має їздити на мотоциклі. Священик я вже три роки. Усі питають постійно: "У тебе щось сталось, що ти в церкву пішов?" Катаклізми в мене все життя були і є. Бог — на чистому місці з'явився. Це єдине у житті, на що можна покластися. Бути льотчиком мріяв з дитинства. У 5 років побачив літак у небі і сказав — літатиму. Відслужив у Збройних силах України 27 років. Зарплату по декілька місяців не платили, а у мене вже сім'я — дві доньки маю і ще одну дитину зараз із матушкою чекаємо. Ді-джеєм у нічному клубі підпрацьовував, і дальнобійником, і таксистом. У клубі потрапив у розборки й отримав три ножові поранення. То дружина заборонила там працювати. Друзі завжди жартували, що з нашої сім'ї фільм знімати можна.

У червні, після зйомок, Віктор Парандюк поїхав до Конго разом з українськими миротворцями.

На знімальному майданчику насипали шар штучного снігу 1 см завтовшки.

На високій швидкості з-за рогу виїжджає червона стара іномарка й раптово гальмує.

— Знято! Перерва 15 хвилин, — кричить режисер у гучномовець.

З авто виходить плечистий чоловік під 2 м зросту в жіночому плащі та капелюсі з пір'ям. Він дублює російську акторку 29-річну Юлію Снігир, яка грає головну роль. Вона у такому ж вбранні, поверх закутана в пальто, курить біля свого вагончика-гримерки.

Біля іншого вагончика чекають двоє чоловіків з фотоапаратами й еротичними журналами "Плейбой" і "Максим". На обкладинках — російська модель Анна Семенович, 32 роки. Грає у фільмі ведучу телешоу.

Відчиняються двері вагончика, присутні починають клацати фотоапаратами.

— Вона ще спить, чекайте, — звідти виходить худенька дівчина-гример.

— Ноги відмерзли вже, але заради Анічки на все готовий, — чоловік, років 40, тупцює на місці й розтирає руки. Чекають на співачку вже 2 години.

За 15 хв. із гримерки визирає Семенович. На ній довга спідниця й облягаюча кофта. Чоловік завмирає й забуває про фотоапарат. Акторка гукає гримера й зачиняє двері.

— Навіть не уявляв, що її груди такі великі, — каже чоловік.

Щоб компанія повернула вкладені у фільм кошти, його мають подивитися 850 тис. глядачів.

Зараз ви читаєте новину «"Ноги відмерзли, але заради Анічки на все готовий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути