середа, 08 липня 2009 18:52

На Тижні високої моди в Парижі спідній одяг став верхнім
6

Джона Гальяно на колекцію для модного дому ”Крістіан Діор” надихали жіночі образи 1950-х: підфарбовані червоною помадою губи, високі підбори, підкреслена талія
Фото: фото: REUTERS/Benoit Tessier
Карл Лагерфельд є автором колекції для дому ”Шанель”. Показ проводили навколо фігур у вигляді фірмових пляшок парфумів ”Шанель”
Французький кутюр’є Домінік Сіро відібрав для свого показу моделей, яким іще не виповнилося 20 років. У такий спосіб хотів продемонструвати, що мода завжди юна та розкута
Італійський дім моди ”Армані” на додаток до колекції суконь продемонстрував лінію яскравих прикрас
Французький модельєр Крістоф Жосс відтворив образ іспанської принцеси-інфанти

7–9 липня в Парижі проходили покази високої моди. Колекції осінь—зима-2010 показали відомі французькі та італійські модельєри — Джон Гальяно, Крістіан Лакруа, Карл Лагерфельд, Джорджіо Армані та інші. На показі дому моди "Крістіан Діор" спідню білизну носили як верхній одяг.

Цю колекцію готував американець 48-річний Джон Гальяно. У ній вирішив використати жіночі образи 1950-х.

— Ми зробили дівчатам макіяж, який би максимально відтворював моду тих років — яскраві губи, високі брови, строгий, але дуже сексуальний вигляд, — каже візажист Пет Макграт.

Більшість моделей виходили на подіум у яскравому верхньому одязі — піджаках, напівпрозорих блузах та панчохах. Дехто мав на собі лише бюстгальтер і пишну спідницю або шорти.

— Може, хтось подумає, що ми пропонуємо так і носити білизну — замість верхнього одягу, — каже представниця дому "Крістіан Діор" Катрін Рівєра. — Але її слід одягати як належить. Ми лише хотіли продемонструвати, яким шикарним може бути спідній одяг.

Колекцію для дому моди "Шанель" готував німецький дизайнер 75-річний Карл Лагерфельд. Показ проводили на подіумі навколо гігантських фігур у вигляді фірмових пляшок парфумів "Шанель". У колекції багато жіночних вузьких костюмів, переважно синіх, сірих та теплих коричневих тонів. Разом із ними кутюр"є пропонує носити яскраву біжутерію або панчохи з візерунком. Моделі також продемонстрували з десяток фірмових "маленьких чорних суконь", а до них — прозорі капелюшки, які закривають обличчя.

На показ колекції італійського модельєра Армані з США прилетіли голлівудські зірки — Кейт Бланшетт та Меґан Фокс. Обидві вдягли ексклюзивні сукні модельєра.

— Шоу було дивовижним, — говорить австралійка Бланшетт — зірка стрічок "Володар перснів" та "Загадкова історія Бенджаміна Баттона". — Заради цього варто було так далеко їхати.

Зараз ви читаєте новину «На Тижні високої моди в Парижі спідній одяг став верхнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути