пʼятниця, 25 травня 2012 00:00

Гайтані пророкують 18-те місце

Гайтані пророкують 18-те місце
Фото: mobus.com

Цієї суботи в азербайджанському Баку відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення. Букмекери пророкують перемогу шведській співачці 26-річній Лорін. Друге місце, за їхніми прогнозами, посяде представниця Італії Ніна Дзіллі, 32 роки, третє — російський фолк-гурт "Бурановские бабушки".

Українській конкурсантці 33-річній Гайтані пророкують 18-те місце.

— Шведській співачці прогнозують перемогу, бо Євробачення робить шведська бригада, — каже столичний продюсер 51-річний Ігор Ліхута. — Її пісня мені не подобається, бо вона форматна. Таких композицій багато на Євробаченні, вони вже набридли. Мої фаворити — "Буранівські бабусі". Їхня пісня написана в стилі гурту "Чингісхан". Вона смішна, весела і цікава. Такий формат потрібен для перемоги на Євробаченні. Уболіватиму також за англійського співака Енґельберта Гампердінка. У нього фантастичний голос, я з дитинства його люблю. Добре буде, якщо Гайтана увійде в першу п'ятірку.

На конкурсі вона виконуватиме пісню "Будь моїм гостем".

— Слова і музику написала за півдня, — розповідає співачка. — Витрати на підготовку до конкурсу наближаються до 400-500 тисяч доларів. Лише номер з усіма технічними проектами обійшовся в 100 тисяч. Від держави допомоги не отримали.

У Баку повезла дві валізи з костюмами від дизайнерки Лілії Літковської.

— Хочеться показати те, що роблять наші фахівці, а не бити понти іноземними лейблами. Узяла з собою багато подарунків для представників інших країн: наклейки для айфонів, цукерки і українські вінки. Перед півфіналом, який відбувся в четвер, довелося змінити номер. Першою на сцену виходжу я, а не танцівник, обвішаний лампочками. Він такий яскравий, що концентрує на собі всю увагу глядачів. І взуття поміняла на зручніше.

Вуличні акції протесту і сутички, хакерські атаки, обурені заяви Ірану — така реакція на проведення конкурсу "Євробачення" в Азербайджані. Правозахисні організації звинувачують Азербайджан у арештах  учасників мирних демонстрацій, залякуванні журналістів і незаконному виселенні мешканців напередодні заходу.

У конкурсі беруть участь представники 42 країн. У фінал вийшли 26.

Зараз ви читаєте новину «Гайтані пророкують 18-те місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути