пʼятниця, 04 листопада 2011 06:45

Елтона Джона супроводжуватиме міліція

Автор: фото: REUTERS/Fred Prouser
  Квитки на київський концерт британського музиканта Елтона Джона коштують від 600 до восьми тисяч гривень
Квитки на київський концерт британського музиканта Елтона Джона коштують від 600 до восьми тисяч гривень

Найдорожчі квитки за 8 тис. грн на концерт британського музиканта 64-річного Елтона Джона розкупили за місяць до виступу. Він відбудеться 8 листопада у київському Палаці спорту.

— Сер Елтон Джон приїде з командою у 50 осіб. Із них 18 — музиканти, — каже прес-аташе концерту Ольга Стельмашевська, 40 років. — Житимуть у готелі "Прем'єр Палац". Елтон — у президентському люксі (вартістю 3200 грн за ніч.— "ГПУ"). Музикант попросив, аби глядачі були якомога ближче до сцени — приблизно за 2,5 метра. Уперше чую таку вимогу. Києвом бажає пересуватися БМВ-7 або "Ауді-8" у супроводі міліцейської машини. Також просить великий автобус для багажу і про всяк випадок лімузин. Команда музиканта не проти місцевих харчів. Але обов'язково мають бути вегетаріанські страви. Вся їжа має бути гаряча, але не підігріта. У гримерку музикант попросив телевізор із спортивними каналами. Також там має бути великий нешкіряний диван і кімнатні рослини.

Музикант прилетить в Україну втретє. 2007-го дав безкоштовний концерт на майдані Незалежності на запрошення фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД". Наступного року виступив на дні народження екс-президента Леоніда Кучми.

— Елтона Джона слухали з дружиною 2007-го на майдані. Сиділи у віп-секторі, — розповідає продюсер та чоловік співачки Таїсії Повалій 50-річний Ігор Ліхута. — На цей концерт не потрапимо, бо маємо гастролі в Росії. Тоді сподобалось абсолютно все. Звук був настільки якісний, що мені здавалось, ніби в навушниках слухаю. Якщо майдан так озвучили, то в Палаці спорту не виникне з цим проблеми. Англійська школа звукорежисури одна з найкращих у світі. Дуже добре, що такі артисти почали їздити в Україну. Це свідчить про те, що тут є гроші й люди, які можуть організувати концерт такого рангу й купувати квитки за такі ціни. Шкода, що трошки пізно Елтон Джон їде до нас. Хотілося послухати його років 15 тому. Коли артист на піку популярності, до України чомусь не спішить. Записати дует з Елтоном Джоном можна, звичайно, але в цьому немає сенсу. Пісня народиться мертва. Одна справа заспівати з Миколою Басковим чи Йосипом Кобзоном і разом брати участь у різних концертних програмах. Не думаю, що сер Елтон Джон прилітатиме до нас на "Новорічний вогник".

Торік концерти Елтона Джона були третіми у світі за кількістю відвідувачів після виступів рок-гуртів ірландського U2 і американського "Бон Джові". Квитки на цьогорічний концерт продають від 600 грн.

16

сторінок має список вимог Елтона Джона до організаторів концерту в Києві

 

Зараз ви читаєте новину «Елтона Джона супроводжуватиме міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути