пʼятниця, 27 квітня 2012 06:30

Дочка Яремчука поїде на "Нову хвилю"

Дочка Яремчука поїде на "Нову хвилю"
Джерело: goloskrainy.tv

Про шанси українських виконавців на міжнародних пісенних конкурсах розповідає продюсер Ігор Ліхута, 51 рік.

Євробачення, 22-26 травня, Баку, Азербайджан

У лютому на відборі до нього перемогла співачка Гайтана, 33 роки. Навколо неї зчинився скандал. Член політради партії "Свобода" 35-річний Юрій Сиротюк заявив, що вона "не нашої раси і не може представляти нашу культуру".

— Думаю, Гайтана у п'ятірку потрапить точно. Має сильний голос і цікаву манеру співу. Важливо, що досвідчена. Все залежне від неї зробить на сто відсотків. Завдяки зовнішності виглядатиме трохи несподівано. Ще раз підтвердить багатонаціональність і толерантність нашої держави. Час відмовлятися від цього совкового штампу — "достойно представіть родіну". Передусім артисти представляють себе. Що краще виступлять, то більше зароблять потім. Це — бізнес. Країна тут ні до чого.

Також гарною кандидатурою від України вважаю Мілу Нитич (справжнє ім'я Людмила Нитичук. — "ГПУ"). 2009-го отримала приз Алли Пугачової на конкурсі "Нова хвиля". Виходить на сцену — й очей неможливо відірвати. Бо просто гарна дівчина в купальнику тут не проходить. А вона справді голосиста, потужна енергетично. Розриває публіку, що й треба на таких конкурсах.

"Нова хвиля", 24-29 липня, Юрмала, Латвія

Україну представить учасниця телешоу "Голос країни" чернівчанка Марія Яремчук, 19 років. Вона народилася за два роки до смерті батька, народного артиста України Назарія Яремчука. Співу вчиться із 6-річного віку. Навчається у столичному естрадно-цирковому коледжі.

— "Голос країни" — як забіг на довгу дистанцію, а Юрмала — спринт. Тут потрібні шалена психологічна витримка і досвід. Не знаю, чи готова вона психологічно до цього. Тендітна дівчинка, красива, мила. Виходиш на сцену — перед тобою потужне журі, тисячі глядачів, і ще мільйони дивляться по телевізору. Дуже сильною треба бути, щоб витримати. Голос у Марії хороший. Але не скажу, що його ні з чиїм не сплутаєш. Те саме з Нілуфар Расулмухамедовою, яка представлятиме Росію. Також недосвідчена. На "Новій хвилі" високий рівень виконавців завжди. Зараз це один із найкрутіших конкурсів у Європі.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Яремчука поїде на "Нову хвилю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути