неділя, 02 жовтня 2011 08:00

Януковича зобразили в мультфільмі "Сімпсони"

  Герой мультфільму ”Сімпсони” гангстер Віктор запитує у Гомера про ворога, якого приїхав убити. Бере його в заручники
Герой мультфільму ”Сімпсони” гангстер Віктор запитує у Гомера про ворога, якого приїхав убити. Бере його в заручники

Режисери американського мультсеріалу "Сімпсони" в першій серії нового сезону ввели образ, у якому можна вгадати Віктора Януковича.

За сюжетом кремезний гангстер із грубими рисами обличчя на ім'я Віктор є впливовим політиком. Має величезний кабінет поблизу майдану Незалежності. В інтернеті він знаходить відео зі своїм ворогом-американцем та їде до США, щоб убити його.

— Те, що показали у "Сімпсонах", — неупереджена дійсність, у якій ми живемо, — каже шоумен Антін Мухарський, 42 роки. Він готує до виходу анімаційний серіал "Умикни Україну. Гопуня і Повійка". — Живемо у бандитській країні, маємо бандитські закони. Те, що про це дізнається весь світ, нормально. Америка 1930-х мала прекрасних письменників, музикантів, але її сприймають лише через мафію. Так само Сицилія — прекрасна країна, та у світі знають, що вона — мафія. В останні роки Україна також має такий стереотип. Чорнобиль, футболіст Шевченко, бандити при владі й брати Клички.

Україна — це Чорнобиль, футболіст Шевченко, бандити при владі й брати Клички

Дружина Віктора у мультфільмі з'являється тільки раз під час перестрілки. "Я ж наказав тобі сидіти у себе в кімнаті", — гукає Віктор, але не встигає прикрити її, й куля влучає у жінку.

— Я цей мультфільм не дивлюся і дітям не дозволяю, — говорить нардеп-"регіонал" Вадим Колесніченко, 53 роки. — Він дурний, нічого не вчить. Діти набираються з нього гидких слів. Не вважаю, що він показує реальне життя України.

— Якщо ти політик високого рангу, повинен мати стійкий імунітет на критику й сатиру, — вважає "нунсівець" 60-річний  Геннадій Москаль. — Обурюватися не варто. От коли про Юлію Тимошенко й Михайла Саакашвілі зняли порнографічний мультфільм, ніхто з них не зреагував, і про це швидко забули.

За 23 роки існування "Сімпсонів" об'єктами глузування були також Михайло Горбачов, Білл Клінтон і Барак Обама.

Зараз ви читаєте новину «Януковича зобразили в мультфільмі "Сімпсони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути