вівторок, 09 червня 2009 19:01

Андрій Санін загинув у автомобільній аварії

Автор: фото з сайту www.kinoshka.sumno.com
  Андрій Санін монтував усі кліпи співачки Руслани Лижичко
Андрій Санін монтував усі кліпи співачки Руслани Лижичко

8 червня в дорожньо-транспортній пригоді на трасі Київ—Дніпропетровськ загинув режисер кіномонтажу 34-річний Андрій Санін. Він працював над картиною свого брата Олеся Саніна "Мамай". 2003 року її номінували на приз американської кіноакадемії "Оскар" як найкращий іноземний фільм.

Андрій Санін разом з іще трьома байкерами вночі їхали по Київській трасі на мотоциклах. Колона лоб-у-лоб зіткнулася з легковим автомобілем. Одному з мотоциклістів вдалося утриматися на дорозі, решта злетіли в кювет. За кермом автівки була жінка приблизно 45 років, вона везла чотирьох родичів. За інформацією ДАІ, жінка не впоралася із керуванням. Очевидці кажуть, що вона грубо порушила правила — намагалася обігнати машину, що рухалася попереду, в забороненому місці. Жінка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з байкерами.

— Не знаю, як та людина житиме далі. Це ж треба такою сумашедшою бути й так їздити, — обурюється співачка Руслана Лижичко, 36 років. З Андрієм Саніним вона товаришувала понад 10 років. — Ми всі в шоці. Добрішої за Андрійка людини я не знала. Різдвяні вечори для телебачення робив, відео для мого кліпу "Дика енергія". Він в усьому мені допомагав, був безвідмовним. Андрій був справжнім українцем до останньої клітинки свого тіла — говорив і творив лише українською. Сиротою залишилася його 3-річна донька Марічка. Він її обожнював. Із дружиною Галиною вони розлучилися, але доньку виховували разом.

Про любов Андрія до Марічки пишуть його знайомі в Інтернеті.

— Андрій якось купив доньці робота, — зазначає користувач, який підписався Андрій Іванов. — Мала так його злякалася, що навіть не гралася. Тоді Андрій використав його у виховному процесі: сказав доньці, що якщо вона не буде чистити зуби, то в її роті заведуться "мікроботи".

Поховали Андрія Саніна 9 червня на батьківщині в Луцьку.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Санін загинув у автомобільній аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути