понеділок, 19 жовтня 2009 18:59

Андрій Данилко написав музику для кіно

Автор: фото з сайту www.liveinternet.ru
  Андрій Данилко відмовився зніматися  у фільмі про чоловіків-травесті
Андрій Данилко відмовився зніматися у фільмі про чоловіків-травесті

— Травесті-артисти дивилися мій фільм і плакали, — каже російський режисер Фелікс Михайлов. У кінотеатрі "Україна" він презентує комедію "Веселуни". У ній актори-травесті Роза, Люся, Геля, Фіра і Лара розказують свої історії життя. Пояснюють, чому стали перевдягатися в жіноче вбрання. Дружина Рози, яку грає фінський актор Вілле Хаапасало, потрапила в психлікарню, тож чоловікові довелося самому виховувати доньку.

— Це реальні історії, — запевняє Михайлов. — Колись я ставив програми в нічних клубах Москви. Чотири роки працював із травесті, заснував театр "Гей-Бродвей". У Києві ми теж грали в клубах, у Театрі на Подолі для віп-публіки.

Музику до комедії написав 36-річний Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. На прес-конференцію він приходить з актрисою Інною Білоконь, яка грає маму Вєрки. У кінозалі сідає в першому ряді. Звідти його запрошують до столу, де сидять автори фільму. Данилко виглядає втомленим, не знімає чорний картуз. Одягнений у спортивний светр із білими нашивками.

Каже, написати музику до фільму йому запропонували рік тому.

— Запитав у Фелікса, чому саме я це маю робити. Виявилося, що йому сподобався кліп на мою інструментальну музику, який зняли ще п"ять років тому. Музику до фільму писали на звичайні диктофони. Ну, тупий я, не вмію користуватися флешками. Найбільше мені подобається "Пісня про піську". Вона насправді сумна. Коли співачка Слава з "НеАнгелів" її почула, зітхнула: "Так це ж про мене".

Данилко в фільмі не знімався.

— Я би не погодився, — каже Андрій. — Не треба плутати Сердючку із клубними травесті.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко написав музику для кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути