пʼятниця, 20 вересня 2013 00:15

Яку книжку вважаєте найкращою?

Яку книжку вважаєте найкращою?

"У майбутньому вам не доведеться тягати комп'ютер за собою, оскільки все навколо — стіни, картини й меблі — зможе під'єднати вас до інтернету", — пише американський фізик Мічіо Кайку у "Фізиці майбутнього". Видання визнали найкращою книжкою Форуму-2013. Також цю нагороду отримали француз Жан-Клод Маркаде за наукову працю "Малевич" і Григорій Чубай за поетичну збірку "П'ятикнижжя". Відвідувачі форуму розповідають, яку книжку вважають найкращою.

"Львівська гастроль Джиммі Хендрікса", Андрій Курков.

— Двічі перечитав, — каже львів'янин Маріан Стрижак, 44 роки, тимчасово безробітний. — Особисто знаю прототипа головного героя — Аліка Олісевича і багато львівських хіпі, які там згадані. А ще посміявся з теорії, що на місці Львова колись було море, а зараз літають чайки. Сподобалися описи кав'ярень 1960-х. В молодості там часто сидів. Навіть для себе взяв із книжки кілька рецептів приготування смачної кави.

"ЛСД. Ліцей слухняних дружин", Ірен Роздобудько.

— Прочитала за день, — говорить киянка 38-річна Ольга Гнатковська, продавець. — У спеціальному ліцеї виховують красивих дівчат, щоб продати бізнесменам як хороших дружин. Героїня хоче вирватися із цього закладу, аби побачити справжнє життя. Ірен Роздобудько дуже тонко описує жіночу натуру й актуально. Зараз в Україні купа сватів і закладів, що готують дружин та коханок для олігархів.

Зараз ви читаєте новину «Яку книжку вважаєте найкращою?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути