Соковите та ароматне м'ясо доречне як на святковому столі, так і на буденному. Після важкого робочого дня так приємно спокійно посидіти за смачною вечерею з сім'єю. На приготування свинини з яблуками не потрібно витрачати багато сил та часу. М'ясо потрібно поставити в духовку і можна відпочивати. Коли воно приготується, дасть про себе знати апетитним ароматом. Такому смачному сюрпризу зрадіють чоловік і діти.
Інгредієнти:
2 ст. л. борошна
1 ч. л. приправи до свинини
1/2 ч. л. морської солі
1/2 ч. л. чорного перцю меленого
1 ч. л. червоного перцю солодкого
1/2 ч. л. орегано
4 стейки корейки зі свинини
1 ст. л. олії
1 червона цибулина
100 г грибів
1 яблуко
150 мл яблучного соку
200 мл сметани
Приготування:
Змішати борошно з морською сіллю, чорним та червоним перцем у мисці. Додати свинину і посипати борошном зі спеціями.
Нагріти олію у великій сковороді, покласти свинину й підсмажити 2-3 хв. з кожного боку.
Вийняти свинину зі сковороди і відкласти.
Додати порізану кубиками червону цибулину та дольками - гриби і яблука в сковороду.
Смажити 3-4 хв. до золотистого кольору.
Додати сік, приправу до свинини, орегано і сметану, і повільно розмішати.
Знову покласти свинину в сковороду.
Читайте також: Сирні палички, переплетені з беконом, запікають півгодини
Довести до кипіння і готувати близько 10 хв., доки свинина не буде готова.
Подавати з молодою картоплею і броколі.
Коментарі