Рибні котлети - смачна страва, яка легко готується. Щоб вони були ніжними, обов'язково варто додавати в фарш вершкове масло. Соковитість страви зберігається завдяки хрусткій паніровці зовні.
Інгредієнти:
Масло солодко-вершкове 100 г
Молоко 100 мл
Білий хліб 100 г
Цибуля 1 шт.
Яйце 1 шт.
Сіль 10 г
Перець чорний мелений 5 г
Кінза 30 г
Панірувальні сухарі 50 г
Олія 30 мл
Приготування
Порізати хлібний м'якуш і залити молоком.
Подрібнити філе щуки в м'ясорубці.
Додати дрібно нарізану цибулю, масло кубиками та віджатий хліб. Прокрутити фарш ще раз.
Посолити, поперчити. Додати дрібно нарізану кінзу і яйце. Добре розмішати.
Читайте також: Хрустку індичку запікають з яблуком та беконом
Сформувати котлети. Обкачати їх в паніровці. У сухарі можна додати трохи приправ.
Обсмажити на гарячій сковороді на олії.
Коментарі