Густий напій смузі втамовує спрагу і водночас проганяє голод. Він насичує організм та урізноманітнює щоденний раціон. Щодня смузі можна робити з різних інгредієнтів. Хурма є сезонним фруктом, тому коли як не зараз насолоджуватися її смаком. У смузі з хурми та апельсинів змішуються різні текстури. В результаті виходить напій із яскравим фруктовим смаком та ароматом кориці.
Інгредієнти:
хурма 1 шт.
банани 1 шт.
апельсини 1 шт.
кориця 1/2 ч. л.
Приготування:
Стиглий банан почистіть від шкірки. Наріжте кружальцями, розкладіть на плоскій поверхні в один шар і поставте в морозильну камеру на 2-3 години.
Наріжте хурму, вийміть кісточки, якщо є. Покладіть в блендер разом з бананом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пряний чай латте додають фініки
Вичавіть сік з апельсина, додайте мелену корицю. Збийте блендером до однорідної консистенції.
За бажанням, можна додати трохи мигдалевого молока, щоб зробити більш рідку консистенцію.
Коментарі