Салат зручно готувати коли потрібен швидкий перекус або закуска на святковий стіл. У квасолевому салаті є багато інгредієнтів, але вони усі звичні. Цікаво смакує поєднання болгарського перцю з твердим сиром та часником. Консервована квасоля робить страву поживною, а помідори дають кислинку.
Інгредієнти:
Консервована квасоля - 450 г
Помідори - 250 г
Крабові палички - 250 г
Болгарський перець - 1 шт
Сир - 100 г
Часник - 1 зубчик
Майонез - за смаком
Сіль - за смаком
Приготування:
Наріжте кубиками крабові палички.
Болгарський перець очистіть від насіння. Наріжте і додайте до крабовим паличкам.
Злийте воду з банки з консервованою квасолею. Потім викладіть все в салатницю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат "Зимовий сон" подають в апельсинах
Натріть дрібно сир. Останніми в салат з крабовими палички і квасолею йдуть помідори. Наріжте їх дрібно.
Видавіть в салат часник, додайте майонезу і солі за смаком. Перемішайте.
Коментарі