пʼятниця, 30 вересня 2016 11:43

Тілапію запікають в паніровці з петрушки та твердого сиру
5

Фото: аandychef.ru

Риба запечена із зеленню виходить ароматною та хрусткою. Дуже ніжне соковите м'ясо добре розпадається на волокна. Пряна скоринка з пармезану і трав з паприкою підкреслює смак тілапії.

Інгредієнти:

Філе тілапії - 2 шт.

Пармезан - 50 гр.

Паприка - 1 ст. л.

Черемша або петрушка - 2-3 гілочки

Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Приготування:

Натирайте дрібно пармезан та нарізайте зелень. Тут це може бути черемша, петрушка, кінза, кріп. Все що завгодно в будь-яких поєднаннях.

Далі в широкій тарілці з бортиками змішайте пармезан, зелень і паприку з сіллю. Можна додати свої спеції, а частину паприки замінити гострим чилі.

Змастіть філе оливковою олією, а потім обкачайте в паніровці. При цьому добре придавлюйте рибу.

Викладайте готові філе на пергамент і випікайте 10 хвилин при 180 градусах.

Читайте також: Курячі грудки запікають в медовій глазурі з ароматними травами

Готова риба має трохи постояти, щоб скоринка з пармезану добре застигла.

Потім перекладайте на тарілки і подавайте.

Зараз ви читаєте новину «Тілапію запікають в паніровці з петрушки та твердого сиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути